طی مراسمی، دکتر احد علیخانی مدیرعامل صندوق بازنشستگی مس، با حضور در شرکت دانشبنیان سرچشمه هامون ضمن تبریک بابت کسب عنوان واحد فناور برتر استان کرمان در سال ۱۴۰۳، از تلاشهای ارزنده مدیرعامل، اعضای هیئتمدیره و پرسنل این مجموعه در حوزه تولید و فناوری، تقدیر کرد.
به گزارش روابطعمومی صندوق بازنشستگی مس، در این بازدید، علیخانی ضمن بازدید از بخشهای مختلف شرکت، از نزدیک با روند تولید سدیم سولفید مایع و دستاوردهای فناورانه این شرکت آشنا شد.
شرکت تولیدی شیمیایی و معدنی سرچشمه هامون؛ پیشرو در تولید دانشبنیان
شرکت سرچشمه هامون بهعنوان تنها تولیدکننده سدیم سولفید مایع در استان کرمان، با حذف سولفیت بهعنوان یک ماده مزاحم در صنایع معدنی، گامی مهم در جهت بهبود فرایندهای تولید و کاهش آلودگی محیطزیست برداشته است. این شرکت با بهرهگیری از دانش و تخصص نیروهای جوان خود، و ایجاد اشتغال تخصصی توانسته است در مدت کوتاهی به یکی از شرکتهای دانشبنیان موفق کشور تبدیل شود.
در این مراسم، دکتر علیخانی با اهدای لوح تقدیر از مهندس عباس یزدانپناه، مدیرعامل، اعضای هیئتمدیره و پرسنل شرکت سرچشمه هامون، قدردانی کرد. وی در سخنانی، نوآوری و دانشبنیانی را رمز موفقیت این شرکت دانست و بر اهمیت حمایت از شرکتهای دانشبنیان در توسعه اقتصاد کشور و همچنین حمایت از تیمهای چندرشتهای و همکاری بین شرکتهای زیرمجموعه موسسه تأکید کرد.
دکتر علیخانی با اشاره به اهمیت تحقیقوتوسعه (R&D) در پیشرفت صنایع و نوآوری، بیان داشت: “شرکتهایی که به R&D اهمیت میدهند، میتوانند با تمرکز بر فناوریهای نوظهور مانند هوش مصنوعی، اینترنت اشیا و فناوریهای سبز، در بازار جهانی رقابت کنند.”
وی همچنین بر نقش شرکتهای دانشبنیان در پیشرفت کشور و برطرفکردن نیازهای داخلی تأکید نمود.
عباس یزدانپناه، مدیرعامل این شرکت، در این دیدار اظهار داشت: “از ابتدای تأسیس در سال ۱۳۹۸، هدفگذاری ما بر تولید محصولاتی باارزش افزوده بالا و برطرفکردن چالشهای صنایع معدنی بوده است. اکنون که توانستهایم با محصول نوآورانه خود به رتبه فناور برتر کشور دست یابیم، به آینده روشن این مسیر امیدواریم.”
شرکت سرچشمه هامون با استفاده از توان متخصصان جوان و دانشآموختگان رشتههای مرتبط، توانسته به رشد کمی و کیفی قابلتوجهی در تولید محصولات شیمیایی برسد. این شرکت دارای گواهی ثبت اختراع و TRL (سطح آمادگی فناوری) است و در مهرماه ۱۴۰۲ نیز موفق به اخذ دانشبنیانی فناور مبتنی بر محصول شده است.